ENVIAMENTS GRATUÏTS en compres superiors a 30 € (només a la península)

Els nostres valors

          

ORDI NATURA som una empresa social dedicada a l'elaboració i envasat de sèsam caramel·litzat amb diferents sabors i productes de xocolata. També oferim productes especials per temporada (delícies de Sant Jordi, ous de Pasqua, lots de Nadal, etc.) i detalls personalitzats per empreses.

Aquesta empresa va ser creada per un grup de famílies amb fills i filles amb discapacitat intel·lectual, amb la finalitat d'oferir-los una oportunitat de treball real i adaptat, en la que ells puguin participar en tot el procés. En l'actualitat l'empresa la formen 10 treballadors/es, dels quals 8 són joves amb discapacitat intel·lectual.

A més, pertanyem a una xarxa de productors locals i de qualitat que tenen com a finalitat treballar per una societat més justa i integradora, i els nostres col·laboradors, clients i proveïdors, també treballen per assumir la nostra responsabilitat social com a pròpia.

Àmbit laboral
Fomentar el treball just i responsable dels treballadors, promovent la igualtat d’oportunitats en el món laboral. Creiem en el seu talent i les seves capacitats, per això el nostre gran somni és crear treball estable i de qualitat per a ells i elles i perquè altres joves algun dia puguin unir-se.

Àmbit social
Treballar per la integració en la societat dels nostres treballadors a partir de cultivar l`esforç, la responsabilitat i la solidaritat.

Natural

Els nostres productes són elaborats de manera artesanal, amb molta il·lusió i utilitzant ingredients naturals i de proximitat. Utilitzem embalatges amb segell FSC que acredita una gestió forestal sostenible.